Pallieter Reizen

Onze contactgegevens

Waversesteenweg 158
2500 Lier

Tel. +3234800682

info@pallieterreizen.be

Lic. A 1631

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook

Op citytrip naar Kopenhagen

Head
Bateau
Nuit
Gardes
De trots van Denemarken weet ons het ganse jaar door te verbazen. De Deense hoofdstad nodigt u uit voor een culturele en sfeervolle citytrip. In ieder seizoen valt er wel iets te beleven. Kopenhagen ligt op amper 1,5 uur vliegen van Brussel. De stad is op twee eilanden gebouwd en wordt doorkruist door een netwerk van kanalen. Er zijn bruggen om de verschillende delen met elkaar te verbinden. Bovendien is Zweden helemaal niet ver weg: aan de Oostzee worden ze slechts door een zee-engte van elkaar gescheiden. Kopenhagen lijkt wel een klein Venetië in het Hoge Noorden. De beste manier om de stad te verkennen is te voet, met de fiets of per boot. Zo kunt u makkelijk de paleizen bewonderen, langs de kanalen flaneren, door de parken en tuinen kuieren en de talrijke musea en paleizen bezoeken.

Goed om te weten

  • Het wereldberoemde Tivoli met reuzenrad, pagode, rollercoasters en draaimolens. Het pretpark in het hart van de stad bestaat al meer dan 170 jaar en wordt voortdurend vernieuwd.
  • De brug Øresund verbindt de Deense hoofdstad met het Zweedse Malmö. Een excursie om deze regio te ontdekken, is zeker de moeite waard.
  • Bij het paleis Amalienborg kunt u dagelijks het wisselen van de wacht (Den Kongelige Lifgarde) gadeslaan.
  • Breng een bezoek aan de brouwerij Carlsberg of ga mee op tocht langs de beste bars van de stad. Deze tour wordt elke avond georganiseerd.

Onze contactgegevens

Waversesteenweg 158
2500 Lier

Tel. +3234800682

info@pallieterreizen.be

Lic. A 1631

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.